Rörtjänster

Grunden för bra rörarbeten är att ha välutbildade, kompetenta och erfarna medarbetare. Och det har vi. Det är tack vare vår inriktning på professionell och effektiv service som vi lyckats bygga upp vårt starka varumärke i Solna och övriga Stockholmsområdet.

Vi har den behörighet som krävs för de arbetsuppgifter de utför och de kan hantera alla tänkbara situationer som uppstår ute på fältet.

Arbete med rör och ledningar är mycket omväxlande – inget jobb är det andra likt - och det kan ofta vara stressiga situationer där tiden är en avgörande faktor. Detta gäller speciellt vid akuta utryckningar som när rör har sönder och det är risk för läckor, översvämningar och vattenskador.

Ett felaktigt beslut i ett sådant läge kan få allvarliga konsekvenser såväl ekonomisk som sanitärt, men du som kund kan vara helt trygg i att våra medarbetare alltid arbetar lugnt, metodiskt och effektivt för att lösa situationen.

Certifierade yrkesmän

Vi har alla de certifikat och behörigheter som krävs för att få arbeta med VVS och installationer i våtrum, till exempel är vi certifierade av Säker Vatten som är som är den svenska branschorganisationen för VVS-montörer.

Dessutom arbetar vi ansvarsfullt med hänsyn till miljön och omsorg om den enskilda kundens specifika förutsättningar.

Våra tjänster

Nu vet du lite mer om vilka vi är och våra kvalifikationer. Då kan vi fortsätta med att berätta om vilka tjänster vi erbjuder:

Till att börja med har vi en väl utbyggd jourservice, som kan bistå med snabb hjälp när det händer någon typ av olycka i din fastighet. Läs mer om vår jour här.

Vi erbjuder en heltäckande service inom rörmokeri, avlopp och VVS-teknik, men gör även elarbeten och tar oss an byggprojekt. Låt oss gå in lite mer i detalj på vad vi kan göra här nedan.

Vi börjar med VVS-biten: installationer av kylsystem, värmepumpar och pannor; vi kan hjälpa till vid ombyggnader och nyproduktioner; vi arbetar med golvvärme och stambyten, samt värme- och pumpservice, och mycket annat. En heltäckande service, som sagt, och vi lämnar ett års garanti på samtliga installationer.

Vi åtar oss omfattande bygg- och VVS-uppdrag. Där erbjuder vi allt från renoveringar av badrum och kök till rena nybyggnationer, allt utfört av professionella hantverkare med mycket hög kompetens.

Vi hanterar såväl enkla som komplicerade VVS-arbeten med samma höga servicenivå. Såväl standardlösningar som avancerade kundspecifika lösningar ingår i vårt serviceutbud. Vi kan arbeta i projektform så att både vi och du som kund ska ha så mycket inflytande över arbetet som möjligt. Utöver allt detta arbetar vi ständigt med att utveckla vårt arbetssätt för att effektivisera arbetet maximalt.

Sammanfattningsvis: vänd dig till oss när du behöver hjälp! Vi ger dig förmånliga priser samt högklassig service utförd av välutbildade och skickliga proffs. 

Vi är en etablerad och pålitlig aktör i branschen!